Om oss

Företaget etablerades år 1974 som Bert Johanssons Åkeri, vilket år 2001 genomförde en bolagsändring som även innefattade ett namnbyte till Ellbo Åkeri AB. Verksamheten är belägen i Lilla Edet och vi trafikerar hela Sverige, men främst mellersta och södra delarna.

Våra viktigaste värderingar är hög kvalité, säkerhet och arbetsglädje.

Kvalité innebär att hålla god säkerhet och ta ansvar för transporten, att leverera rätt gods i utsatt tid för våra kunder. Kvalité består även av att vara en personlig samarbetspartner till kund och hålla god service i form av hög tillgänglighet och flexibilitet. Kvalité innebär självklart att våra medarbetare har hög yrkeskompetens samt behörighet för det arbete de utför. Vår arbetsmiljö ska präglas av hög säkerhet för godset, medarbetare och medtrafikanter. Vår arbetsmiljö ska också präglas av glädje.

Våra medarbetare är företagets viktigaste resurs för verksamheten. Vi strävar alltid efter hög arbetstillfredsställelse och motivation i arbetet. Det skapar vi genom inbjudan till delaktighet i det dagliga arbetet samt möjlighet till ansvar över personliga fordon. Medarbetares kompetens, engagemang och delaktighet bidrar till hög service och kvalité för kunden.

Ellbo Åkeri AB har drygt 40 års erfarenhet av transporter inom pappersindustrin.

Länkar